• +420 777 797 300

Potravinářství, gastronomie

Hotelový a gastronomický manažment 2

Hotelový a gastronomický manažment 2

Peter Huľo

do 2 pracovních dní

Praktické cvičenia

Detail
298 Kč
259 Kč
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti

Konrád Kendík

do 2 pracovních dní

Receptúry pre 4 a 10 porcií

Detail
1 168 Kč
1 016 Kč
Domácí vaření piva

Domácí vaření piva

Kevin Forbes

do 2 pracovních dní

Vaříme si vlastní pivo, připravujeme víno a cider

Detail

99 Kč
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Konrád Kendík

do 2 pracovních dní

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované…

Detail
1 108 Kč
964 Kč
Nové receptúry a technológia pokrmov

Nové receptúry a technológia pokrmov

Konrád Kendík

do 2 pracovních dní

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Detail
1 198 Kč
1 042 Kč
Zpracování ryb

Zpracování ryb

Miroslav Merten

do 2 pracovních dní

Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě…

Detail
475 Kč
461 Kč
Kuriatko v kastrůlku

Kuriatko v kastrůlku

Soňa Hudecová-Podhorná

do 2 pracovních dní

Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie

Detail
151 Kč
131 Kč
Skladování ovoce v řízené atmosféře

Skladování ovoce v řízené atmosféře

Jan Goliáš

do 2 pracovních dní

Knihu Skladování ovoce v řízené atmosféře napsal Jan Goliáš. První česká příručka o nových…

Detail
220 Kč
191 Kč
Receptury studených pokrmů

Receptury studených pokrmů

Jaroslav Runštuk

skladem

Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech…

Detail
495 Kč
431 Kč
Receptúry diétnych pokrmov

Receptúry diétnych pokrmov

Konrád Kendík

do 2 pracovních dní

Detail
497 Kč
432 Kč